Menu
Wypiekana w 435 st. – leżakuje minimum 4 doby.
Dopracowaliśmy technikę tak, żeby smakowała jak w samym sercu Neapolu. Kluczem są składniki – zawsze najwyższej jakości, oryginalne i certyfikowane.
Pomidory San Marzano dojrzewające w słońcu wulkanicznej ziemi Kampanii, mozzarella fior di latte z mleka prawdziwych czarnych bawolic, włoska mąka typu „00”, oliwa extra vergine… wszystko z oznaczeniem DOP, czyli gwarancją autentyczności i pochodzenia.
Ciasto fermentuje powoli, minimum 24 godziny, dzięki czemu jest lekkie, sprężyste i ma ten charakterystyczny, lekko przypalony rant.
Pizza Incognito pojawia się u nas tylko w niektóre weekendy – pytaj obsługę o dostępność.
Jeśli trafiłeś na ten moment – masz szczęście. Koniecznie spróbuj!
pomidory San Marzano | mozzarella fior di latte
Grana Padano | świeża bazylia
pomidory San Marzano | mozzarella fior di latte
szynka | czarne oliwki | pieczarki smażone
na maśle
pomidory San Marzano | mozzarella fior di
latte salami Milano | rukola
mozzarella fior di latte | gorgonzola | gruszka
orzechy włoskie | rukola | pieprz
pomidory San Marzano | mozzarella fior di latte
| szynka crudo | rukola | pomidorki koktajlowe
Grana Padano
pomidory San Marzano | mozzarella fior di latte
pierś z kurczaka | pesto bazyliowe pomidory
suszone | Grana Padano | bazylia
prażone pestki dyni
creme fraiche | mozzarella fior di latte
salami spinata piccante | nduja | dżem
pomidorowy | czerwone jalapeno | oliwa ziołowa
pomidory San Marzano | mozzarella fior di latte
krewetki panierowane | pieczona papryka
kolendra | żel z limonki | sos bang bang
pomidory San Marzano | mozzarella fior di latte
wędzona peklowana wołowina
karmelizowana cebula | korniszon | sos
chrzanowy
Copyright © 2025 Incognito Restauracja